745 تومن نیست . 790 هست .شما هر کارتی که دوست دارید بخرید . دو صفحه حرف زدم باز میگید قیمتش فرق میکنه.
Printable View
745 تومن نیست . 790 هست .شما هر کارتی که دوست دارید بخرید . دو صفحه حرف زدم باز میگید قیمتش فرق میکنه.
ببخشید امید جان . قصد ناراحتی شما رو نداشتم فقط با استناد به این لینک این سوالو از شما پرسیدم .شما استاد بنده هستین .امیدوارم رنجیده خاطر نشده باشین . شب خوبی داشته باشین
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
- - - Updated - - -
حق با شما بود . قیمتو اشتباه دیدم
GTX 760 از R9 270X قوي تره
هر دوشون هم DirectX 12 را ساپورت مي كنن
ممنون دوست عزیز ولی اگه اشتباه نکرده باشم شما مقایسه رو اشتباه انجام دادین . چون r9 که امید جان فرمودنو giga میزنه همچنین gtx هم زوتاک میرنه(البته منظور من از این دو تا مدل این دو شرکت بود)
- - - Updated - - -
ببخشید امید جان میتونم یه سوال بپرسم؟
بله عزیز بفرمائیدنقل قول:
عذرخواهی بنده را در مورد دیشب بپذیرید . اصلا یادم نبود که تو صفحه قبلی شما قیمتو فرموده بودین . الان یکی از دوستان میگه که قیمت intel i5 4460 دویست تومن گرون شده یعنی شده 820 تومن . منم حقیقتش بودجم خیلی محدوده . بنظرتون اگه این افزایش قیمت حقیقت داشته باشه باید cup رو مدل پایین تر بگیرم یا اینکه از قطعات دیگم بزنم؟البته من تو سایت چک کردم 690 شده . یه راهنمایی میفرمایین
الان 4440 موجوده ولی بقیه خیلی سخت گیر میادنقل قول:
4440 رو 660 زدن
اگر دیدید این هم پیدا نشد . یک هفته صبر کنید .
اگر تو کارتتون موجود دارید . به نظرم سفارشش رو بزنید
بسیار خب.پس اگه پیدا نکردم همین 4440 برمیدارم. امید جان دو تا سوال دیگه دارم.ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
1- فردا این سیستمی که شما فرمودینو میخوام جمع کنم منتها برای اینکه خیالم راحت باشه میخوام بدونم نیازی نیست که از خنک کننده تو کیس استفاده کنم؟(میخوام بدونم اگه ضروری نیست استفاده نکم چون بودجم محدوده)
2 - تو انتخاب کیس شما Xigmatek shockwave پیشنهاد میدی یا Green Jaguar X2? با توجه به ابعاد کارت Giga r9 270X تو هر دوتا کیس محدودیت جا به وجود نمیاره؟مرسی.پاینده باشین
1-خنک کننده پردازنده نیاز نیست .نقل قول:
2-برای X2 مشکلی نیست . اون هم باید چک کنم .
سپاس . منتظر جوابتون هستم